Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan toimintaan ystävystymään muiden hyvyyteen uskovien ihmisten kanssa! Voit liittyä hyvyyden yhteisön jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen tiedot. Jäsenmaksu on nolla euroa, mutta rohkaisemme jäseniämme vapaaehtoisiin kuukausittaisiin lahjoituksiin toimintamme ylläpitämiseksi, monipuolistamiseksi ja laajentamiseksi. Voit tulla toki mukaan myös ilman jäseneksi liittymistä, mutta silloin et saa tiedotteita uusista tapahtumista sähköpostiisi. 

Löydä paikallisyhteisösi!


Jokaiselle paikkakunnalla pyritään perustamaan oma Hyvyyden yhteisön paikallisyhdistys mahdollisimman pian, kun paikkakunnalla asuu vähintään 10 valtakunnalliseen organisaatioon liittynyttä henkilöä. Mikäli et löydä alapuolelta oman paikkakuntasi yhdistyksen yhteystietoja, jätä yhteystietosi hyvyyden yhteisölle viereisellä lomakkeella, niin ilmoitamme sinulle, kun aika on kypsä paikkakunnallasi oman paikallisyhdistyksen perustamiseen. Joudutat tätä tavoitetta kertomalla uskostasi ja tästä yhteisöstä ystävillesi ja muulle lähipiirillesi.

Yhteystietolomake 

Haluan löytää yhteyden muihin hyvyyteen uskoviin: 

Vaasa

Vaasan uskon, toivon ja rakkauden yhteisö r.y. perustetaan, kun vähintään kymmenen henkilöä on ilmoittanut kiinnostuksestaan tavata uskonystäviään ja toimia yhdistyksessä.

Kauppatori, 65100 Vaasa
info@hyvyydenusko.net
Yhteyshenkilön puh.  050-04069068

Jyväskylä

Jyväskylän Uskon toivon ja rakkauden yhteisö r.y. perustetaan, kun vähintään kymmenen henkilöä on ilmoittanut kiinnostuksestaan tavata uskonystäviään ja toimia yhdistyksessä.

Turku

Turun Uskon toivon ja rakkauden yhteisö r.y. perustetaan, kun vähintään kymmenen henkilöä on ilmoittanut kiinnostuksestaan tavata uskonystäviään ja toimia yhdistyksessä.

Helsinki

Helsingin uskon, toivon ja rakkauden yhteisö r.y. perustetaan, kun vähintään kymmenen henkilöä on ilmoittanut kiinnostuksestaan tavata uskonystäviään ja toimia yhdistyksessä.

Elielinaukio, 00170 Helsinki
info@hyvyydenusko.net
Yhteyshenkilön puh.  

Oulu

Oulun Uskon toivon ja rakkauden yhteisö r.y. perustetaan, kun vähintään kymmenen henkilöä on ilmoittanut kiinnostuksestaan tavata uskonystäviään ja toimia yhdistyksessä.

Lahti

Lahden Uskon toivon ja rakkauden yhteisö r.y. perustetaan, kun vähintään kymmenen henkilöä on ilmoittanut kiinnostuksestaan tavata uskonystäviään ja toimia yhdistyksessä.

Luo kotisivut ilmaiseksi!