
Uskonyhteisön toiminta
Toimiminen yhdessä luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja yhteistä identiteettiä. Aika, jonka jaamme toisten ihmisten kanssa tulisi olla sekä antamista että saamista. Kaikilla meillä on omat vahvuutemme ja heikkoutemme. Saaminen voi olla toisinaan "vain" saada tilaisuus kasvaa ihmisenä ja osoittaa rakkautta toisille. Hyvyyden yhteisön tavoite on luoda hyvät puitteet, joissa usko, toivo ja rakkaus voisivat saada yhä suuremman merkityksen kunkin yksilön persoonassa.
Opetuskokoukset
Opetuskokouksissa "saarnataan" hyvyyden oppia: Esimerkiksi selitetään ihmisen perustarpeita ja kerrotaan miten niitä voidaan tyydyttää väkivallattomilla ja epäitsekkäillä tavoilla. Opetus pohjautuu yhteisön "pyhän kirjan" Hyvyyden tie käsityksiin ihmisestä, elämästä, tiestä ja totuudesta, uskosta, toivosta ja rakkaudesta sekä muista universaaleista perusasioista.
Hyväntekeväisyyskampanjat
Empatia - kyky, joka todistaa ymmärryksestä elämän haurautta ja haavoittuvaisuutta kohtaan. Emme myöskään voi olla todella onnellisia, jos lähimmäisemme vieressä on surullinen. Tästä kaikesta syntyy halu auttaa. Hyvyyden yhteisö järjestää mielellään hyväntekeväisyyskeräyksiä ja -kampanjoita hyvien asioiden puolesta.
Ystävyys- ja kasvupiirit
Ystävyys- ja kasvupiirit ovat hyvyyden yhteisöjen tärkein toimintamuoto. Tärkein se siksi, että toteuttaaksemme ihmisyyttä sen parhaassa muodossaan, siinä muodossa, jota tarvitsemme yksilöinä, tarvitsemme sosiaalista vuorovaikutusta, jossa voimme turvallisesti kasvaa ihmisinä ja kokea ystävyyttä sekä kokea, että joku on kiinnostunut minusta.
Luonnon siivoustalkoot
Luonnon hyvinvointi on ihmiselämän elinehto. Kaunis ja puhdas elinympäristö tukee lisäksi ihmisten mielenterveyttä. Roskaaminen ja muu luonnon saastuminen on nykyään läsnä kaikkialla maailmassa huolestuttavassa määrin. Luonnon siivoustalkoot on hauska yhteisöllinen keino taistella hyvyyden puolesta luontoympäristössä.